Nyári Kapustábor – kezdünk!

Hétfő reggel rajtol a Rabó Kapussuli első Nyári Kapustábora, amit már nagyon izgatottan várunk.

GGYKT - 2015
GGYKT – 2015

TÁBORUNK VÁRHATÓ PROGRAMJA
 
A táborban alapvetően minden nap két edzést tartunk (délelőtt és délután 1-1-et). Az edzések Rabó vezetésével zajlanak, de tervezzük vendég szakemberek meghívását is, akik egy-egy bemutató edzést tartanának nálunk. A kapusedzések mellett egy, kifejezetten a mozgáskoordináció fejlesztésére épülő foglalkozást is beikatunk a heti programba, valamint az egyik napra tervezünk egy edzést kiváltó, kicsit lazító, jó hangulatú, néhány órás kiruccanást is.

skelet
ÉTKEZÉS
 
A tábor minden napján biztosítunk reggelit, meleg ebédet, uzsonnát, valamint gyümölcsöt. A reggelit, tízórait és uzsonnát helyben, az ARËNA-ban fogyasztjuk el, ebédelni az AUCHAN-ban található étterembe sétálunk át.
 
 
 
 
 
AZ EDZÉSEK KÖZÖTT
poolball2-800
Az edzések között természetesen pihenésre is lesz lehetőség, de ha aktívan szeretnél tölteni minden percet, használhatod az ARËNA ketrecfoci és poolball pályáit, illetve brillírozhatsz a Leo Messi által fémjelzett buborékfocizásban is. Házi bajnokságokat is tervezünk. Te melyikben vagy a legjobb? 😉

P1430194-800
FELSZERELÉS
 
Amit mindenképp hozz Magaddal:
-kényelmes edzésfelszerelések
-kapuskesztyű; hernyótalpas, műfűre alkalmas cipő;
-kulacs;
-törölköző, tisztálkodószerek, papucs;
-váltóruha a szabadidőre;
-költőpénz – csak saját felelősségre. (A tábor árában minden program és étkezés benne van.)

P1420787-900
KÖRÜLMÉNYEK
 
Az ARËNA fedett, 4500 négyzetméteres területe minden igényt kielégít. Az edzéseket a műfüves focipályákon tartjuk, de a többi terület nagy része a szabadidőben a rendelkezésünkre áll. Az ARËNA-ban külön férfi és női öltözőkben zárható szekrények vannak, tiszta, kulturált wc-k és zuhanyzók állnak rendelkezésre. Az ARËNA büféjében üdítő, popcorn, csoki, saláta, hot-dog kapható. A tábor ellátása biztosítja a napi szükséges étkezést, ám természetesen, ha szeretnél bármit venni a büfében, azt saját költőpénzeden bármikor megteheted. Költőpénzt azonban csak saját felelősségre hozz magaddal!

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük