Nyári tábor 2020

A koronavírusjárvány miatt sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán rendezhetők-e nyári táborok 2020-ban, május közepére azonban ez a kérdés eldőlt, és a napközis táborok zöld utat kaptak! A július elejére tervezett kapustáborunkat így mi is megtartjuk!

A korábbi évekkel ellentétben azonban a rendkívüli járványügyi helyzet idén sajnos változtatásokra kényszerített minket is. Vendég szakembereket az Ő védelmük érdekében 2020-as táborunkba nem hívunk. A táborvezető természetesen Rabó lesz, munkáját pedig az RBK hétköznapjain is Vele dolgozó Benedek Péter segíti majd.
Otthonunk, az ARËNA Törökbálint is kidolgozta a náluk nyári tábort rendező táborvezetőknek szóló, a koronavírus terjedését megakadályozandó, elsősorban a higiéniára és a védekezésre vonatkozó, kötelezen betartandó szabályzatát, melyet természetesen mi is kézhez kaptunk, és amely pontjait nekünk, és táborozóinknak is fokozott odafigyeléssel be kell tartani. Ezen előírásokat minden jelentkezővel megosztunk, de az ARËNA honlapján is megtalálhatóak.

Az időpont tekintetében is lesz változás, idén nem közvetlenül a nyári szünet elején, hanem néhány héttel később, július elején jöhettek hozzánk!

Minden más a megszokott lesz, vagyis:
✔egy intenzív hét,
✔napi két kemény edzés,
✔kapusspecifikus képzés,
✔rengeteg feladat,
✔rengeteg nevetés,
✔egy kis lazítás (amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi),
✔kétfogásos ebéd, uzsonna, ásványvíz
✔minden résztvevőnek egy kis ajándék…
…EZ VÁR RÁTOK!

Ha már elég volt a bezártságból, ha már hiányoznak az edzések, az ismerős és új kapustársak, ezt a hetet írjátok be a családi naptárba, és kezdjétek el vágni a centit!
Anya, Apa fellélegezhet, a hosszú karantén után legalább egy hétig mi vigyázunk Rátok, 😉

IDŐPONT:

2020. JÚLIUS 6-10.
A tábor hétfőtől péntekig, 9:00-16:00-ig tart.

Helyszín: a Rabó Kapussuli otthona, az ARËNA Törökbálint (2045 Törökbálint, Torbágy u. 1.)

Részvételi díj: 34.900 Ft/fő/hét

A táborba 8-16 éves kapusok jelentkezését várjuk.
A tábor minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.
A részvételi díjat a tábor első napján készpénzben, a helyszínen kell befizetni.

A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

Ha felmerül még Bennetek bármi kérdés, akár kapusként, akár Szülőként, kérdezzetek nyugodtan az rabokapussuli@gmail.com e-mail címen vagy a 06/30 974 2625-ös telefonszámon!

Peti bá’, vagyis Benedek Péter már a tavalyi táborunkban is segítette Rabó munkáját.

Amennyiben a fent említett szabályzaton túl kötelezően betartandó kormányrendeletek is születnek a nyári táborokkal kapcsolatban, természetesen azoknak is eleget fogunk tenni, és azokat is ki fogjuk írni. Hogy a szokásos, alap “Szülői nyilatkozat” kitöltése mellett milyen más nyilatkozatra, esetleg orvosi igazolásra lesz szükség, még jelenleg nem tudjuk megmondani. Folyamatosan figyeljük a helyzet alakulását, a híreket, és az események tükrében jelezzük mi is jelentkezőinknek a szükséges tennivalókat.

Szeretettel várunk Titeket idén is az RBK Kapustáborba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük