OTTHONUNK AZ ARËNA TÖRÖKBÁLINT

Az, hogy hamarosan megnyithatja kapuit a Rabó Kapussuli, az én álmaimon, a mi munkánkon kívül leginkább Kummer Zolinak, az ARËNA ötletgazdájának köszönhető, aki időt, pénzt és energiát nem kímélve vitte végig elképzelését, amely elképzelésben a sok-sok szuper ötlet mellett kifejezett kérés volt a Rabóczki Balázs Kapusiskola létrehozása is.

Az előkészületek, megbeszélések, ötletelések már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek közöttünk, valósággá azonban csak 2016 tavaszán válnak az álmaink. Ahogy azt már megírtuk, április elején startol a Rabó Kapussuli az ARËNA berkein belül, ahol kétféle képzéssel várunk Titeket.

A Rabó Kapussuli képzéseiről ITT olvashattok bővebben! >>

P1420963-1000
Az ARËNA Törökbálint és egyben az egész ország első, egyedülálló fedett sportkomplexuma, melyben télen-nyáron fedett, ha kell fűtött, ha kell hűtött műfüves és sportpadlós focipályák, ketrecfoci pályák, poolball pálya, fitness- és tánctermek, masszázsszoba, finn szauna, büfé, gyerekmegőrző, sarkok nélküli meccsnéző sarok kényelmes kanapékkal és babzsák fotelekkel vár Rátok.

Zoli elképzelése egy olyan sportlétesítmény megteremtése volt, amelyben kicsik és nagyok, egyéni és csapatsportolók, magánemberek és klubok, magányos farkasok és családostul kikapcsolódni vágyók is megtalálják azt, amit keresnek.

Poolball, Tánc-fitnessz terem, TRX kínzósarok, Spinning terem :-)
Poolball, Tánc-fitnessz terem, TRX kínzósarok, Spinning terem 🙂
Amíg például a vetődni vágyó kapusok a Rabó Kapussuliban edződnek, a kistesóra van, aki vigyázzon a gyermekmegőrzőben, így Anya nyugodtan beállhat kedvenc csoportos órájára, és Apa is kipróbálhatja például a poolballt a haverjaival. Mindezt ráadásul évszaktól, időjárási körülményektől függetlenül, tehát jöhet hóvihar, lehet villám, riogathatnak hőhullámmal vagy fagyos mínuszokkal, mivel zárt térről van szó, egész évben, folyamatosan jöhettek edzeni, szórakozni, kikapcsolódni.

ARENA logo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük